tisdag 10 december 2013

Sjuk

Kände igår att det inte var läge för intensiv konditionsträning i form av Body Step. Desto längre in på dagen jag kom kände jag att det nog inte var läge för någon träning överhuvudtaget. Och det hela kulminerade på kvällen med riktigt ont i halsen, ont i huvudet och ont i hela kroppen. Har varit hemma från jobbet idag och försökt komma in i The Wire, som ju alla säger är så bra, men som jag aldrig lyckats komma in i. Fast jag har nog bara försökt en gång förut, och då somnat nån gång i första avsnittet.... Nu är jag på tredje, hoppas jag får wow-känsla snart.

Snart ska vi ses vid granförsäljaren och köpa gran! I år har jag bestämt att den ska komma in riktigt tidigt så vi riktigt kan njuta av den länge! Förra året tog vi in den, sen åkte vi till Stockholm och sen var den typ risig när vi kom tillbaka och då kastade vi ut den... Men i år ska det bli annorlunda! (hoppas jag iaf...)
Balansövning från senaste Body balanceprogrammet
Jag fick hem mina prins som Kicki hjälpt mig att rama! De blev riktigt fina, och vi fick äntligen ordnat vår tavelvägg i trappan. Vira tyckte paketet de kom i var roligast :) Inga kommentarer:

Skicka en kommentar