onsdag 29 oktober 2014

Hej och hå, var tog den här månaden vägen?

Jaha, en månad senare. Lite drygt till och med. Jag har varit sjuk. I två omgångar och det har inte alls varit kul. Och när jag orkat lyfta rumpan från soffan och blicken från Hela Sverige Bakar, Hela Sverige Syr varvat med Orange is the new black, så har jag hållit på med annat. Och skrivit på andra ställen. Och hängt på Pinterest och Instagram.

Men nu känner jag mig äntligen friskt. Visst är det lite snorigt i näsan fortfarande, men imorgon blir det en tur på 24Seven och så volley på kvällen. Det finns få saker som gör mig mer frustrerad och sur än att inte kunna träna, samtidigt är jag ju förnuftig och vet att det är idiotiskt att gå iväg när man inte är frisk. Fast TVÅ veckor utan volleybollträning! Herregud, det var inte alls roligt, framför allt inte när Max kom hem glädjestrålande och det postades hurrarop i Facebookgruppen. Men imorgon är jag där.

Halloween närmar sig och i måndags insåg jag att det var enda kvällen jag skulle ha tid att fixa pumporna innan fredag. Jag hade pratat lite med Katarina om vad jag skulle ha för motiv och surfat Pinterest såklart. Till slut bestämde jag mig för att gå loss med borrmaskinen. Jag tyckte det verkade enkelt och smidigt och tog in mina pumpor på diskbänken. Googlade hur man enklast gröpte ur och satte igång. Det var ett jädra gröpande och sen när jag väl hämtat in skruvdragaren hade den så dåliga batterier att den knappt kunde borra pumpa. Men efter 15 minuters laddning var jag igång och oj vad fint det blev men OJ vad jag var trött i armen sen :) Tur man inte jobbar som hantverkare....

Stora pumpan blev randigt prickig, där körde jag med lite olika storlek på borr, och lilla pumpan fick blommor där mitthålet är lite större än "blombladen".Inga kommentarer:

Skicka en kommentar