fredag 19 april 2013

Functional Power!

Igår var det dags för variation! Efter någon månads kontinuerlig engångiveckan-BodyStep kände jag nu att jag behövde variera mig lite. Första tanken var att hoppa på ett BP-pass, tyckte det skulle passa lite med styrka. Men så kom jag ihåg att Madelene, en av Viras förskolepedagoger (är det nu rätt benämning?) hade sagt att hon gillade Functional Power. Hon är 25 och tränar som jag gjorde när jag var så ung :) Dvs typ sex-sju gånger i veckan. Det är den lyx man kan unna sig innan man fått barn. Eller vissa kanske klarar av det även efter barnens ankomst, men jag nöjer mig med varannan dag, så jag kan odla mina andra intressen ibland också :) (läs pyssla...) I vilket fall resonerade jag som att Madelene inte kunde ha fel. Och jag hade ju gått på föregångaren "Functional Moves" (vet inte när det blev "Power" istället) för nåt år sedan och tyckt det var jättebra.
Så igår klockan sex var jag på plats. Eller nä, bara nästan, för det var tajt i familjelogistiken och när klockan var sex var jag fysiskt på plats, men hade inte alls alla grejer. Och oerfaren som jag var tog det lite tid innan jag fick rätt på stång, hantlar, gummiband och matta. Sen körde jag så det rök som vanligt och det var riktigt roligt och jobbigt! Känner att framför allt rygg och baksida lår fått sig en rejäl omgång!

Multitasking är en nödvändig färdighet när man är mamma :) Yoga, ha koll på bebis och svara på telefonfrågor samtidigt.I helgen körde jag turbo-Body Balance, dvs jag körde uppvärmingslåten (Thai Chi), Solhälsningen, stående benstyrka, maglåten och rygglåten. Tror att det tog ca 25-30 min. Funkade bra när tiden var knapp!Kommer bli fina i en hylla hos Lill :) 

Idag har jag ÄNTLIGEN kommit ner till Speltorsken (sjukaste namnet) och hämtat ut mitt paket från Mokkasin! Åååh, det var alldeles FULLT med godsaker! Och allt inslaget i silkespapper och fina band! Fantastiska Sofia som har Mokkasin, hon gör så fint! Och så FINT det ska bli HÄR nu! 
Förutom att försöka inreda Lills rum har jag påbörjat renoveringen av lekstugan! Det går naturligtvis långsamt framåt, men jag satsar stenhårt på att det ska bli klart innan sommarn är här! 
Förhoppningsvis blir någon glad på treårsdagen (i oktober visserligen...)


Fina prints! Nu fattas bara fina ramar!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar