fredag 5 april 2013

Tillbaka!
Så, nu är jag tillbaka igen. Blev en liten, mer eller mindre ofrivillig eftersemester-paus. Den började nog när Lill kräktes på Max på flyget och sen fortsatte kräkas lite då och då den följande veckan. Nån dag hade hon feber och nån dag verkade hon må bra. Och ungefär då lade hon in en kräk igen. Sen ringde de från dagis och sa att Vira hade 38,5 graders feber. Jag hämtade hem henne och väl hemma for hon runt som en galning, hur glad och pigg som helst. Men varm.
Ungefär samtidigt som detta kände jag mig konstant lite illamående. Skärtorsdagen bjöd vi familjerna på middag och jag hade förberett och jobbat i köket i flera timmar. Allt såg fantastiskt gott ut, men både jag och Max mådde illa och lyckades inte njuta av maten. Det hela kulminerade med att Vira vaknade och kräktes. På Max såklart. Han lyckas på nåt sätt alltid komma i vägen när våra barn kräks.
Påskafton tillbringade jag med feber och ont i hela kroppen och svagt illamående på svärföräldrarnas soffa. Sen blev vi friska!
Så i söndags blev det lite efter-påsk- Body Balance och i onsdags var jag tillbaka på Body Step igen! Jag kände mig riktigt stark i benen och motiverade mig vid alla hopp att jag nu ska bli riktigt bra på beach-volleyboll :) Jaja, jag vet att jag är för gammal för att bli en stjärna, men jag ska bli riktigt bra för att vara jag :)
På torsdag ska Ebba på volley igen och då ska vi kolla runt lite om det är nån där som är sugen på att hålla en beach-kurs i vår. De har två banor så det hade ju varit hur gött som helst om nån kunde ställa upp som instruktör.
Annars njuter jag mest av ljuset och att snön på framsidan ÄNTLIGEN börjar smälta bort! Snart kanske jag till och med kan ta en tur på MTBn!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar