torsdag 3 juli 2014

Solskyddskläder från Faktorfobi.se

Första gången jag köpte solskyddskläder var när vi skulle åka till Thailand när Vira var ett halvår gammal. Utbudet var inte det bästa, trots att jag på grund av säsongen var tvungen att leta i specialistaffärer istället hos de vanliga kedjorna. Sen dess har jag köpt många solskyddskläder men inga av dem har varit särskilt snygga; jag tycker att de ofta har ganska fula tryck eller konstiga texter som försöker insinuera att min 9-månaders bebis strax kommer vara en surfdrotnning. 
Men så blev jag kontaktad av Anne som driver faktorfobi.se och som gärna ville att jag skulle tipsa Sverige om de superfina solkläder hon säljer. Vi fastnade direkt för den här lila tröjan med blommor från Ej Sikke Lej som både jag och Vira tycker är supersnygg! Vira är ju inne i en period då hon helst skulle vilja ha på sig rosa plagg med gulliga tryck i glitter och pastellfärger, så när vi kan enas om nåt är fint är det extra bra!
Jag älskar också mönsterna hos Katvig, Småfolk och H.J.O.R.T, och jag har faktiskt aldrig sett såna mönster på just solkläder! Tror kanske jag måste införskaffa en tröja till Lill också, nu när barnen är lite större tycker jag att tröja funkar bäst, men när de var små hade vi alltid heldräkt. 


Vira i sin fina soltröja!


Bra på att hoppa är hon.


Lill, kanske världens gladaste person <3


Mamman, nybadadSommar är att hänga med mormor på piren. 

Senaste dagarna har vi tillbringat på cykelsemester på Nordsjälland, och trots att prognosen sa regn hade vi jättefint väder nästan hela tiden! Men det får bli ett eget inlägg! Kan dock rekommenderas varmt, om man gillar att cykla förstås :)Body Balance lite inemellan allt semesterfirande :) Lite löpning har det också blivit, men jag saknar redan passen i parken. Inga kommentarer:

Skicka en kommentar