torsdag 21 augusti 2014

Dags att börja styra skutan igenJag borde ju känna mig själv bättre än att tro att jag skulle blogga en massa i sommar, men men... Det blir ju inte alltid som man tänkt sig, och när nu sommarsolen log emot oss i flera veckor fanns det ju mer spännande saker att göra än att sitta inne med datorn i knät. 

Det har varit en underbar sommar! Eftersom jag anser att 28-30 grader är den ultimata temperaturen har jag inte en enda gång klagat på värmen utan bara gått och njutit i min stråhatt och mina solglasögon. Vi har provat mängder av olika stränder och friluftsbad; Barsebäcks hamn, Sjöbobadet, Nyehusen, Dalbybadet, Vik, Sibbarp, Lill-Olas, Riva del Sole (Italien) och Falsterbo. Om jag måste välja en favorit står det mellan Vik och Falsterbo. I Vik var vi nästan ensamma. Det var riktigt varm och den lilla byn låg liksom och flämtade vid havet och pepparkaksbruna sommargäster låg i solstolar vid den lilla kiosken där man kunde köpa fetaostrulle och glass. OM man hade kontanter, vilket vi inte hade så vi tiggde till oss ett pitabröd så att barnen kunde få "lunch" :)
Stranden var fylld av såna där runda vita stenar som man plockar och lägger i trädgården och vattnet var klart och kallt och vågorna slog in mot stranden på det där rogivande sättet som jag oftast upplever utomlands. Ja, det var fantastiskt.

I Falsterbo är sanden magisk. Vit och vacker och sammetslen. Vattnet bjöd på 26 grader och man kunde hoppa från bryggan. Det var ju en hel del folk, men det störde ändå inte. Framemot eftermiddagen kunde vi öva på handstående och barnen drog varandra i stranden på en body-board. Det var också fint får man säga.
Dalbybadet! Mycket trevligt!
Nu är jag tillbaka på jobbet sen några veckor och har just tillbringat två dagar på The Conference. Jag är full av inspiration och energi och riktigt taggad inför hösten. Hösten är alltid den tid då jag vill sätta igång saker, då jag vill förändra och skapa nytt. Så nu satsar jag på att bli en bättre designer, jag har bestämt mig för att börja teckna mer och starta den COMMIND Designblogg. Allt för att både inspirera och tvinga mig att utvecklas i mitt arbete.Vira har fortsatt utveckla sin ap-ådra och klättrar nu till toppen på ett kick. Frågan är om inte lillasyster skulle göra det också, om hon bara fick för mamma.... 


Som en del av konferensen fick vi tillfälle att springa en runda i Malmö tillsammans med Malmö Gerillalöpare. Det gick inte så fort, men det var rysligt trevligt! Och idag körde vi ett pass i parken, som vanligt på torsdagar. Benen kändes oväntat bra och det finger som jag på nåt sätt skadat när jag gick armgång börjar kännas bättre. Jag måste ha klämt nån nerv eller nåt, jäkligt irriterande för det påverkade all träning där jag hängde i stång, vilket jag ju på senare tid börjat göra ganska mycket :)Jag startade en ny Facebookgrupp- Svedala Beachvolleyvänner där man kan bestämma tider när man känner för att spela lite boll! Är du sugen är det bara att gå med. Säsongen är ju på väg att ta slut, och snart är väl näten nere, men de kommer ju upp i vår igen!


På söndag fyller jag år och det jag önskar mest är nog att jag får spela BeachVolley. Det är märkligt hur kul jag tycker det är, det får nästan bli ett eget inlägg om det :)
Och så får det bli ett MTB-inlägg, för det har blivit en hel del cykling sen vi hittade nya cykelpartners!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar