onsdag 7 augusti 2013

Sommarpaus

Det har inte varit det lättaste att få fram datorn under de här 6 (!!) veckorna då Vira är på dagis. Visserligen har vi varit hemma mycket båda två, men dagarna fylls av utflykter och aktiviteter eller diverse hemmaprojekt. Vi är nog alla överens om att det gäller att ta vara på en sån här sommar :)
Här kommer några bilder från tiden som gått och ett löfte om att det blir bättring på bloggen inom kort (1,5 vecka kvar innan dagis tar över igen)


Dalarna


En viktig del av vår årliga vecka i Dalarana är maten, efterrätterna och alla bär. Inte bra för figuren, men oj vad gott :) Få saker är bättre än svenska blåbär.
Lyckades få till lite Body Balance och inspirerade även andra! Vira är proffs på three-legged-dog.Bärbild med vissa True Blood-vibbar.
Långpromenad upp till toppen av Romme med 10-kilos bebis i ryggsäck var lätt svettigt..En annan gjuten ingrediens är badtunnan. Underbart tycker alla!

Hemma har det blivit en hel del såna här middagar på terrassen. Inte många blommor att plocka i vår trädgård tyvärr. Får bli ett projekt för nästa vår att bättra på utbudet. Gärna så att det finns nåt hela sommaren. 


Vi tog en tur till Lousiana, en av de få dagarna med dåligt väder. Mest för att jag ville se Tara Donovan innan hennes utställning tog slut. Missade ni den är det tyvärr för sent nu, den var riktigt fin. 
Yoko Ono's önsketräd. Varierande önskningar: "Jag vill ha mer lego" " Jag önskar att Lasse kan börja prata igen efter sin stroke" "Jag önskar att hela världen blev som Sverige"
Vackert i vilket fall. 

1 kommentar:

 1. Så kul att du skrivit igen!
  -Och vilka härliga bilder sedan!!
  Hur lyckas man göra så'na lyxiga bärmuffins?
  undrar
  Olu

  SvaraRadera