tisdag 10 juli 2012

Body Pump!

Igår fick jag äntligen tid och ro att köra BP! Första gången i nya huset, dvs fyra veckor sen sist. Ojojoj, inte ofta jag har SÅ långa BP-uppehåll.
Nu fick jag testat på logistiken i mitt nya hem. I Malmö hade vi ju alla BP-grejerna i arbetsrummet nere vid hallen, dvs man fick släpa alla sakerna upp för en liten trapp, genom hall och vardagsrum innan man kunde börja köra. Här har vi ordnat "träningsförråd" under trappen, som är bara drygt en meter från där jag tänkte placera mig för att köra framför TVn. Och som väntat kändes det mycket smidigt. Var ju inte jobbigare att få fram prylarna än det brukar vara på gymmet. Enda som saknas är några rejäla krokar som vi kan hänga upp vikterna på, det är så mycket smidigare än att ha dem på golvet.
Passet gick superbra, jag körde med 2.5 kg på varje sida på benlåten eftersom den gett mig så ont i ryggen de senaste gångerna. Jag har ju inte direkt magstödet att hålla ihop mina knäböj med vanlig vikt :)

Frivändning. Huj vad det går!


Alltid lika fokuserad. Fighting face kallar Max det.


Annars körde jag som vanligt och det var toppen! Sen festade jag till det med bovetegröt med rostade hasselnötter och mandel, lite pecannötter som låg och skräpade i en påse, torkade blåbär, nektarin, lite smör såklart och mjölk. Bovetegröt är för sig själv en ganska läbbig anrättelse måste jag säga, trots att jag oftast gillar gröt. Det här är som tapetklister och inte smakar det nåt heller, trots lite salt i. MEN det mättar fint och funkar bra med nötter för att liksom piffa upp konsistensen.


Kvällen avslutades med mer pecannötter i form av glassen "Pecannötkola" från SIA och ett avsnitt av Downton Abbey :) Plus minus noll kanske!

1 kommentar: