tisdag 26 juni 2012

Första passet i nya huset!

Efter otroligt många timmar i packlådorna var ryggen väääldigt trött i söndags kväll. Och aldrig verkade det bli tid till nån ordentlig träning. Jag har dragit fram mina kettlebells för korta tjugominuterspass men började känna att det bara fanns en sak som kunde hjälpa mig: Body Balance. Visst var jag sugen på Body Pump, men när ryggen redan känns så trött var det helt enkelt inte ett alternativ. Så trots att jag knappt orkade resa mig för att hjälpa till med dukningen i söndags så tog jag fram mattan och rullade ut den i vårt nya vardagsrum där utsikten över en böljande äng ger en extra guldkant åt yogapositionerna. Och redan under uppvärmningslåten (thai chi) kände jag hur det började släppa och när passet var klart var jag som en ny människa! Ryggen kändes frisk och bra och stark och det håller fortfarande i sig, trots att jag ägnade även hela gårdagskvällen till att plocka upp lådor, från halv åtta till elva. Så ännu en gång känner jag att det är det här jag behöver, jag måste hålla igång Body Balance annars funkar det inte.
Annars går uppackningen framåt åtminstone. Igår var första dagen då jag på allvar kände att "det här kommer att funka, vi kommer få plats, och det kommer inte se ut som vi är helt överbelamrade med grejer". Jag har väl inte direkt tvivlat innan, men nånstans verkar mitt undermedvetna ha känt sig lite osäkert :) Men nu tror jag det kommer att funka! Och det kommer bli så himla bra! Huset är fantastiskt, omgivningarna är fantastiska och efter en cykelrunda i skogen kan man konstatera att MTB-läget är perfekt! Åh, det kommer att bli så härligt! Till våren ska jag susa fram bland vitsipporna!


En och annan flyttkartong som skymtar i bakgrunden.

'

Utsikten från sovrummet som jag ser från min plats på kudden :)


Vira har varit en hjälte och skolat in sig på nya dagiset på fyra dagar. 
I början blev man lite trött efteråt :) 


Mitt ute i skogen kan man säga, nästan vid kanten av Fjällfotasjön. Riktigt vackert och vilt!


2 kommentarer:

 1. Åh, vilket underbart hus ni verkar ha köpt med fantastiskt läge! Jag vet inte ens i vilken stad ni bor? Har för mig att det är Sthlms-trakten men jag vet inte verför?
  Gött att du tog dig tid till Body Balance! Du är så sjukt duktig!!
  Oh, tack finaste du för din komplimang! Jag känner mig plufsig men jobbar hårt! Fast jag har en bra bit kvar! Men det tar sig! =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, det är lååångt ifrån Sthlmstrakten, det är i SJödiken utanför Svedala i Skåne. Vi jobbar i Malmö båda två :) Bor du i Blekinge eller är det bara dina föräldrar som bor där? MIn man kommer från Karlshamn så mina svärföräldrar kvar och vi är där titt som tätt. Där är så himla vackert!
   Jag tycker det verkar som du jobbar jättehårt, själv har jag ju hela jobbet framför mig :) Men det ska nog gå bra, min förhoppning är ju att det blir lättare om jag bara fortsätter hålla igång graviditeten igenom.

   Radera