onsdag 6 juni 2012

Prometheus i 4D

Eftersom vi planerat heldag bland packlådorna idag ställde mina föräldrar upp och hämtade Vira på dagis igår och tar hand om henne ända till ikväll. Ebba i sin tur var på kalas i Rydsgård och blev levererad till vår dörr i morse, vilket innebar att vi igår kväll och natt var helt barnfria!
Detta beslöt vi utnyttja och istället för att gå hem och börja packa igår kväll bokade vi bord på Restaurang Rebell på Friisgatan och biljetter till sena föreställningen av Prometheus - nya Alienfilmen som är en prequal till första filmen.
Maten på Rebell var som vanligt god och det var skönt att kunna ligga lite på soffan på kontoret och jäsa lite innan det var dags för bio.
Sen började det roliga :) Alla ljud och vibrationer på bion fick bebin i magen att gå helt bananas. Den stökade runt nåt så fruktansvärt och i kombination med filmens natur blev det hela en väldigt märklig och rolig upplevelse. Det var liksom nåt visst med att se Noomi Rapace vara gravid med en alienbebis; närbilder på hur magen buktar åt olika håll och samtidigt känna exakt samma sak inom sig :)
4D alltså! Alien är ju just mycket för det där att vara i magen och bukta runt och det var ju intressant att min bebis valde att vara lite extra aktiv just när vi kollade på filmen :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar