onsdag 30 april 2014

MTB med tjejerna!

I lördags var det min tur att anordna sopp-träff! Det är en liten sammankomst vi började med hösten 2007, efter vi tagit examen från Industridesignprogrammet i Lund. Vi hade levt nära varandra i fem år och plötsligt skulle alla spridas för vinden och vi som stannade kvar i ungefär samma region beslöt oss för att träffas och äta soppa en gång i månaden och prata om jobb, karriär, livet och allt däremellan.
Jag är en av orginalmedlemmarna som fortfarande är kvar, medan en del andra har kommit och gått under åren som passerat. Vi har som mest varit 6-7 stycken tror jag, och nu är vi bara fyra.
Förra året flyttade en av medlemmarna till Näsum, medan en annan bor i Helsingborg och vi insåg att vi på grund av dessa avstånd inte längre kunde träffas en vardagkväll. Därför blev soppan ett event som inträffar en gång i kvartalet, på en lördag eller söndag och det innefattar numera någon typ av aktivitet. I somras körde vi off-road-körning i Näsum, i vintras badade vi kallbad i Helsingborg och i lördags hade jag då förmånen att kunna bjuda de här tjejerna på en helt underbar MTB-tur i skogarna runt Svedala!
Bästa tjejerna Hanna, Debbie och Jeanette och lill-Viran uppe på stolpen :) 
(notera min snygga Commind-tröja, som jag ska skriva mer om en annan gång) 


Det var strålande sol, uppemot 20 grader och skogen var hisnande grön, sipporna som vita prickar i det gröna havet och det var riktigt, riktigt härligt! 

Antagligen världens sötaste

På söndagen blev det en liten pick-nick med familjen i samma område - inte dumt det heller! Det är verkligen LYX att ha den här naturen runt knuten! Jag har nu dessutom lärt mig mtb-rundan och cyklade den alldeles ensam i torsdags! Det kändes som ett stort steg - nu VET jag att jag kan den, jag VET att jag kan cykla den ensam och det gör att det känns SÅ mycket lättare att bara sticka ut själv, och slippa vänta på barnvakt! Ska absolut se till att det blir en tur i helgen, även om vädret ska bli kallare. 

Fina fina Ebba


Gruppbild med kis :) 


Max ser ut som han har blomma i håret. Ni kan ju gissa om det är en del bus på de här tjejerna nuförtiden.... Häromdagen träffade jag en kompis som också har två barn med knappt två år mellan och vi var överens om att det är RIKTIGT intensivt. Alla säger att "första året är jobbigt, sen blir det bara lättare". Nä, jag håller inte med. Första året har man en bebis och en galning. Nu har jag TVÅ GALNINGAR. Det är alldeles underbart och alldeles galet intensivt på samma gång :) Underbara Lill, hon är vår pajas <3


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar