måndag 7 april 2014

Tänker på Bikramyoga igen...

Men vad är detta? Varför drömmer jag om Bikram yogan? Jag kommer på mig själv med att längta dit, efter att göra det igen, det var en så mäktig upplevelse!

Igår var en intensiv dag med både barnteater, lunchbjudning och 70-årskalas på eftermiddagen. Sen stack Max på bandy och jag insåg att jag var tvungen att bada barnen innan de skulle i säng. Det gick bra såklart, även om det blir lite stressigare än en vanlig läggning. Lill som hela tiden dricker badvattnet, Vira som är stimmig över tvål i ögonen och gärna använder badkaret som rutschkana, vilket såklart får lillasyster att vilja göra detsamma. Sen plocka upp dem ur badet en och en, försöka undvika att ingen halkar på golvet, torka hår, smörja in, ta på pyjamas, blanda välling och till slut få dem i säng, först Lill sen Vira.
Därefter följer såklart undanplockning av alla prylar de dragit fram och gärna en liten flykt på nyheterna på TV och jag måste säga att jag alltid är lite stolt när jag sen lyckas dra på mig träningskläder och köra ett pass trots att klockan hunnit närma sig åtta.

Men igår när jag körde Body Balance tänkte jag på Bikram yogan. På att jag saknar det på nåt märkligt sätt, hur man nu kan sakna nåt man bara testat en gång. Så tänker jag "Ååh om det bara var lite kortare pass". Men kanske är det en del i det hela, att det är 90 långa minuter i hettan, i tuffa positioner. Det vore kanske inte detsamma med bara en timme. Men två timmar varje gång, som det blir med tiden innan och efter, GÅR ju bara inte. Och det är faktiskt ganska tråkigt att det är så...



Första gången på teater, lite nervös :) 



Vi såg Festen i Hulabo på Teater Sagohuset i Lund, den var verkligen bra! Fantastiskt vad de lyckades skapa på tre personer och en väldigt kreativ men samtidigt enkel scenografi, en fiol och lite rekvisita. Rekommenderas varmt! Perfekt längd också, en dryg halvtimme. Perfekt för alla upp till sexårsåldern! 




I lördags tog vi fram fingerfärgen igen. Roligt men kladdigt, mamman får lite hjärtat i halsgropen hela tiden när tjejerna springer runt med händerna fulla med färg bland de vita väggarna :)



Tre i full fokus.


Handavtryck, alltid lika roligt!



I fredags fick jag denna helt underbara tulpanbukett av min lika underbare man! 
Vitsipporna plockade vi i skogen. Vira ville gärna hålla dem på hemvägen, men när vi kom in i hallen hade hon dem inte i handen längre. "Var är blommorna?" frågade jag. 
"Jag stoppade dem i fickan" svarade Vira. 
Det var kanske inte drömscenariot för de späda sipporna, men som ni ser återhämtade de sig ganska väl :) 



En liten sneak-peak på vad jag håller på med på kvällarna. Jag har ju fastnat helt i att sy och lyssna på ljudbok samtidigt när barnen gått och lagt sig. Total avslappning om ni frågar mig! 
Förra gången jag var på Stof och Stil köpte jag på mig massor av jersey (och annat hehe...) för att göra snappa toppar till tjejerna. Och häromdagen gjorde jag den här lilla t-shirten, en kopia av en Benetton-t-shirt vi köpte förra året tror jag. Kommer bli fler sådana, man får ut ganska många fina plagg på en meter tyg :) 
Nu måste jag bara komma iväg och köpa muddväv, när nu det ska bli av.... 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar