tisdag 2 oktober 2012

Body Pump!

I fredags körde jag första BP-passet på ungefär två månader. Gissa hur jobbigt det var? Sjukt jobbigt faktiskt. Tror inte jag haft ett så långt uppehåll förut, inte ens när jag var gravid med Vira. Då körde jag ju BP på måndagen när hon föddes på fredagen, men den här gången blev det ju lite strul med piriformis och jag fick överge BP säkert en månad innan Lill kom. Och sen dess har det ju gått en månad nu! Kan knappt fatta att hon redan är en månad gammal!
Nåja, i vilket fall. När jag körde i fredags förstod jag hur alla som jag under åren dragit med på BP känner sig första gången. Alla muskler bara skakar, allt tar slut och man kan helt enkelt inte göra alla reps och när det äntligen är färdigt skallrar benen och armarna och det känns nästan omöjligt att ens bära tillbaka vikterna på sin plats. Och om man som jag hållit på med BP ett tag vet man vad som väntar: träningsvärk från hell. Den började smyga sig på i lördags och i söndags var det riktigt jobbigt att ta sig ner för trappan :) Men shit vad det var härligt! Man känner direkt att det ger resultat och att vara såhär ur form gör mig bara mer motiverad att komma tillbaka.
Igår blev det nya BB passet igen och idag lutar det åt en promenad, 7kilometaren igen, eller så ska jag testa Johans Pilatespass för första gången här hemma. Ska bara hitta min nya pilatesboll och pumpa den  :)
Vad tränar ni?

Återanvänder en gammal BP-bild i brist på annat  :) 

1 kommentar:

  1. Oj, avd du är igång med din träning igen. Så härligt! Fin bild på dig, älskar dina fräknar! Och magen då, tjena Mama, fantastiska resultat!!
    Ikväll har jag kört ett riktigt fyspass i löpspåret en timme med tio mammor. Underbart!

    SvaraRadera