tisdag 29 maj 2012

Lördagsutflykt till Kullen

I lördags var det dags att fira Jenny, som fyllde 40 för två år sedan. Då fick hon en klätterhelg av några vänner och nu skulle den äntligen bli av. Naturligtvis var det inte läge för mig att klättra, och eftersom det visade sig att vi skulle hänga på riktigt otillgänglig strand, dvs Vira var tvungen att bäras i ryggsäck dit, och jag bar all picknick = ingen möjlighet att ta sig därifrån utan Max hjälp, fick inte Max klättra heller. Dessutom blev Virasnutten sjuk där plötsligt och fick ligga på Max mage och titta på film i telefonen. När vi bara var tre vuxna (och typ tio barn) kvar var det ganska tufft att ta sig tillbaka upp, Max fick bära både Vira på ryggen, väska samt 3-åring. Jag kämpade på med tre väskor och gravidmage.




Inte svårt att gissa vem som stod bakom kameran. Inte många foton på mig direkt :) 


Sen körde vi fel när vi skulle till Nimis. Vira somnade i bilen och jag och Max satt kvar och väntade på att hon skulle vakna. När de andra varit borta i en kvart började vi plötsligt misstänka att vi inte befann oss på rätt parkering. Efter närmare koll visade det sig vara ett korrekt antagande och Max fick bege sig ut i skogen efter dem. Sen åkte vi till rätt parkering, började vandringen mot Nimis. Vi bestämde oss för att inte gå ner, Vira var inte på sitt bästa humör, men när vi försökte sätta ner henne på marken spårade hon ur helt och Max fick tvinga tillbaka henne i ryggsäcken och börja gå ner mot Nimis dit barn och en stackars ensam vuxen redan begett sig. När de sen kom tillbaka en timme senare var hon på strålande humör och febern var som bortblåst :)
På det stora hela var det en jättefin utflykt! Vädret var härligt, naturen underbar men såklart lite svår för Vira att hantera.



Nämen, titta! Den gravida var också med!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar